ContaIglesiaÎnapoi la pagina principală

BIBLEVERSE, LLC

Ștergerea datelor

Română

Îți poți șterge contul personal direct din aplicație. Nu este nevoie să contactezi asistența pentru a finaliza procesul.

Ștergerea contului din aplicație

  1. Deschide ContaIglesia și autentifică-te.
  2. Intră în Setări și selectează Contul meu.
  3. Apasă Șterge contul meu.
  4. Citește avertismentul și confirmă ștergerea.

Ce se șterge și ce se păstrează

Se șterg utilizatorul tău de autentificare, profilul personal și apartenențele tale la organizații în ContaIglesia. Vei pierde imediat accesul, iar acțiunea nu poate fi anulată.

Înregistrările contabile aparțin bisericii sau organizației și pot fi păstrate pentru continuitatea operațională și obligațiile legale. Dacă ești singurul proprietar al unei organizații cu alți membri, trebuie mai întâi să transferi proprietatea.

Dacă nu poți intra în cont, scrie de pe adresa de e-mail asociată la privacy@contaiglesia.com cu subiectul «Ștergerea contului». Nu trimite niciodată parole sau documente contabile prin e-mail.

Înapoi sus ↑